Sådan søger du bolig

Ønsker du en af de ledige lejeboliger i Bornholms Boligselskab skal du kontakte foreningen eller op skrive dig via ansøgningsskemaet, som du finder under ”bolig ansøgning” for at blive skrevet på venteliste.

Der opkræves et gebyr på 300 kr. for opskrivning på venteliste, samt et årligt gebyr på 300 kr. for at forblive opskrevet på ventelisten.

Du har mulighed for både at være passivt søgende og aktivt søgende. Hvis du er passivt søgende, så optjener du anciennitet på ventelisten, men modtager ikke boligtilbud. Hvis du er aktivt søgende, så optjener du også anciennitet og modtager boligtilbud.

Du skal være fyldt 15 år for at blive skrevet op til en bolig.

Når du bliver skrevet op i Bornholms Boligselskab, får du mulighed for at søge over 936 boliger, heraf 134 ungdomsboliger, fordelt over hele Bornholms Regionskommune, Rønne og Svaneke undtaget. Boligerne er blandt andet placeret i følgende byer: Rønne, Allinge, Gudhjem, Tejn, Østermarie, Hasle, Muleby, Nyker, Klemensker, Nexø, Snogebæk og Aakirkeby.

 

De fastsatte regler fremgår af loven og diverse bekendtgørelse/vejledninger. De væsentligste regler fremgår af pjecen: ”Når du vil leje en almen bolig”. 


TIL TOPPEN